![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Forever Nature’s 18™
Syplement diety
Czy jesz zalecane 5 porcji warzyw i owoców dziennie? Tyle właśnie powinna jeść każda kobieta, mężczyzna i dziecko. Warzywa i owoce są bardzo ważnym składnikiem naszej diety. W Forever Living Products zdajemy sobie sprawę z tego, że czasami trudno jest sprostać zaleceniom dietetyków. Aby Wam to ułatwić, stworzyliśmy Forever Nature’s 18™. Chcemy mieć pewność, że i Ty, i Twoja rodzina realizujecie minimalne dzienne zapotrzebowanie na wybrane składniki odżywcze. Produkt zawiera sproszkowane winogrona, jabłka, borówki amerykańskie, czarny bez, żurawiny, maliny i ekstrakt z pestek winogron. Jest także źródłem witaminy C, silnego antyutleniacza wspierającego Twój układ odpornościowy. Forever Nature’s 18™ to tabletki do żucia o przyjemnym smaku, które pomagają w realizacji twojego dziennego zapotrzebowania na antyutleniającą witaminę C oraz pochodzący z warzyw i owoców bioflawonoid (rutynę).
• Tabletki do żucia o przyjemnym smaku, zawierające potężny, wspierający zdrowie i odporność antyutleniacz – witaminę C oraz fito składniki pochodzące z owoców i warzyw – doskonałe dla całej rodziny!
ZALECANE DZIENNE SPOŻYCIE:
2 tabletki 2 razy dziennie między posiłkami.
Nie należy przekraczać porcji zalecanej do spożycia w ciągu dnia.
Zawartość składników w porcji dziennej 4 tabletki
Sproszkowana mieszanka z owoców, warzyw i ich soków 2,0 mg
Antocyjanidyny z wyciągu z owoców borówki oraz z wyciągu z owoców bzu czarnego 14,4 mg
Proantocyjanidyny z wyciągu z pestek winogron 72,7 mg
Kwas elagowy z wyciągu z owoców maliny 1,6 mg
Witamina C 46 mg (57%*)
Rutyna 77 mg
*% zalecanego dziennego spożycia
SKŁADNIKI:
Dekstroza, sproszkowana mieszanka owocowo-warzywna: sok winogronowy, sok jabłkowy, wyciąg z owoców borówki (o zawartości 1,5% antocyjanidyn), wyciąg z owoców bzu czarnego (o zawartości 4% antocyjanidyn), wyciąg z owoców żurawiny, banan, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, substancja przeciwzbrylająca: kwas stearynowy, wyciąg z pestek winogron (o zawartości 95% proantocyjanidyn); rutyna; witamina C (kwas L-askorbinowy), substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu, wyciąg z owoców maliny (o zawartości 4% kwasu elagowego); suszone warzywa: kapusta, marchew, kalafior, seler, fasola szparagowa, nać i korzeń pietruszki, papryka, cukinia, Śliwki, kiwi, limonka.